Šis ketvertukas buvo neišskiriamas, vaikinukai niekuomet nepasiduodavo, žengdavo į priekį drąsiai, žinodami jog visuomet turės užnugarį. Dekas Di tamsiaplaukis, tamsiaodis gražuolis, Rajanas- seksualus nenuorama, Dankanas geidžiamiausias mokyklos vaikinas, bei Nikas dar didesnis nenuorama nei Rajanas, dar gražesnis nei Dekas.
Šis rugsėjis kitoks, liūdnesnis nei paprastai, vaikinai puikiai suprato jog baigus mokyklą viskas keisi, nenoromis tačiau tikėjo posakiu baigus mokyklą kiekvienas pasuka savo keliu.
Nikas - Nuveikiam ką nors naudingo, labai naudingo paskutiniais metais
Dankanas Jo, nedaug mums čia beliko (liūdnoku balsu)
Rajanas Žiūrėkit! (Juos pertraukė Rajanas.) Va šita tai bus mano įsidėmėjot?! Mano! Nė vienas prie jos nelendat! (Patapšnojęs Dekui per petį nučiuožė link savo išsvajotosios).
Dekas Jis niekada nepasikeis.
(tuo metu Rajanas)
Rajanas Sveika, iš kur čia tokia gražuolė atsirado?
Mergina Čia man?
Rajanas Ne, retkarčiais mėgstu su savimi pasišnekėti, žinoma tau. Gal susipažįstam? pasakyk savo vardą.
Mergina Hmmm... Kodėl turėčiau?
Rajanas Kaip matau kažkam šiandien bloga nuotaika.
Mergina Atšok!!!
Rajanas Kaip pasakysite panele. (Mirktelėjęs pasišalino)
Nikas Na kaip?
Rajanas She is mine
Dekas - Oh jeee (lyg susitarę vaikinai pratrūko juoktis)
Rajanas Kas? Ko? (Sunerimęs).
Ne, visiškai nieko (šuktelėjo likęs trejetas )
Rajanas Šita man tikrai patinka, kodėl aš jai ne, juk dauguma šios mokyklos merginų atiduotų viską už galimybę praleisti naktį su manimi.
Dekas Vat būtent dauguma, tačiau ne visos (pašaipiai riktelėjo Di)
Dankanas Vaikine raminkis bus tų pupyčių (pritarė Dankanas)
Nikas Joa! (nenorėdamas atsilikti)
Rajanas Geriau einam iš čia!
Dekas (mintyse: nejau mažasis Rajanas įsimylėjo iš pirmo žvilgsnio? O gal tai tik susižavėjimas? Jam merginos reikalingos tik smaginimuisi. Galbūt ji dar viena būsima auka? Niekas neįkals Rajanui į galvą - su merginomis taip elgtis negalima.
Nikas O štai ir geidžiamiausia sesuo pasaulyje (šaukdamas per visą koridorių pertraukė Deko mintis)
Dekas Šitas saldainiukas mane veža.
Dankanas Ramiau! Juk taisykles žinai.
Dekas Juk yra išimčių
Nikas Jokių išimčių! (piktai atrėžė Nikas)